Merve Mutlu
17 Mart 2021 - 16:36
Gündem

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan dev bütçeli yeni dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu büyük bir hayran kitlesi kazandı. Beğeni toplayan dizinin setinde ise büyük bir koronavirüs paniği hakim. 

21-03/17/selciklu.jpg

Oyuncu kadrosunda: Gürkan Uygun, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Sezin Akbaşoğulları, Çiğdem Selışık Onat gibi birçok başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizi Büyük Selçuklu dönemini anlatan dev bütçeye sahip bir dizi olarak ekranlardaki yerini aldı. Melikşah dönemini anlatan dizi sürükleyici hikayesi ile ekran macerasına devam ederken kadroya en son Atılgan Gümüş ve Okan Şenozan katılmıştı.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Coronavirus paniği yaşanıyorro21-03/17/uyanis.png

Pazartesi akşamları diziseverleri TRT ekranlarına kilitlemeyi başaran ve başarılı izlenmelere sahip olan dizi, korona paniği ile sarsıldı. Yapılan açıklamada, dizi setinde Coronavirus vakaları tespit edildiği için çekimlere ara verildiği duyuruldu. Sevilen dizinin 26. yeni bölümü ise gelecek hafta yayınlanmayacak. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.

Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV'de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır.

İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin