Survivor 2021'de 16 Mart bölümünde bu hafta kim elendi?

Survivor'ın adaya veda eden ismi kim oldu?

Merve Mutlu
17 Mart 2021 - 16:03
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması bu sene de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Büyük bir heyecanla devam eden yarışmada sona kalan Dört yarışmacı arasında en az oyu alan isim Survivor'a veda etti.

21-03/17/acun.png

Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler sevdikleri ile yakınlık kurma şansını kazanmak için parkurda mücadele verdi. Kazanan ünlüler takımı iletişim oyununun sahibi olurken; haftanın elemesi için ada konseyinde en az SMS oyunu alan isim Survivor'a ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. 16 Mart'ta yayınlanan bölümde yapılan oylama ile Survivor'da kim elendi? sorusu yanıta kavuştu.

Survivor 2021'de 16 Mart bölümünde bu hafta kim elendi?

21-03/17/surv.png

Survivor'ın 16 Mart tarihli son bölümünde üçüncü eleme adayı Yunus Emre olarak belirlendi. Hanzade, Aleyna ve Yunus Emre arasında geçen SMS mücadelesi sonunda Acun Ilıcalı en az oyu alarak adaya veda eden ismin Yunus Emre olduğunu duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin