La Casa de Papel 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte tarihi..

Dünyaca ünlü İspanyol dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 16:52
Kültür Sanat

Oyuncu kadrosunda: Alvaro Morte, Ursula Corbero, Itziar Ituno, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herran, Jaime Lorente ve Hovik Keuchkerian gibi başarılı isimleri bir araya getiren dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel'in yeni sezon tarihi belli oldu. 

19-12/09/tokyo.png

Tüm dünyada büyük üne kavuşan ve Türkiye'de de oldukça sevilen İspanyol yapımı Netflix dizisinin yeni sezon tarihi, çekilen 29 saniyelik bir video ile duyuruldu. Aksiyon yüklü sahneleri ile dikkat çeken dizinin ne zaman başlayacağı sorusu da nihayet yanıt buldu. 

19-12/09/la-casa-de-papel-kimdir.jpg

Profesör takma adı ile tanınan suç dehası bir adam, suç tarihinin en büyük soygununu planlıyor. İspanya'nın Kraliyet Darphanesi'ni soymak için yaptığı planda başarılı olan deha suç aarkadaşları ile başarılı olur. Ancak yaşanan bazı sorunlar yeni bir soygunu daha gerekli kılar. Heyecanın hiç eksik olmadığı 3 sezonu da izleyici ile buluşan dizinin 4. sezonu da izleyicisine kavuşmaya hazırlanıyor.  

La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlıyor?

19-12/09/la-casa.png

Yeni sezonu merakla beklenen dizinin 4. sezon tarihi nihayet açıklandı. Bir video ile duyrulan tarih ise Netflix Türkiye'nin paylaşımında "Part 4! 3 Nisan'da kaos devam ediyor!" sözleriyle oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin