Yeni dizi Zemheri'nin oyuncuları açıklandı!

Show Tv'nin yeni dizisi Zemheri'nin oyuncuları açıklandı.

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 17:26
Yeni Bölüm

Show TV ekranları için Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Zemheri'nin oyuncuları açıklandı. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu dizinin kadrosu oldukça dikkat çekiyor. 

19-12/09/zemheri-dizisi-1575900763.png

Sema Ergenekon tarafından senaryosu yazılan ve yakinmarkaj.com'un iddiasına göre bir Kore dizisi olan Resurrection dizisinden uyarlanan Zemheri dizisinin hikayesi de oldukça merak uyandırıyor. Çekimlerine Kasım'da başlanan dizinin ilgi çekici afişi de bugün hayranlarla buluştu. 

Zemheri dizisinin oyuncuları:

19-12/09/zemheri-1575900690.png

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da oldukça zengin duruyor. Oldukça başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizide rol alacak oyuncular ise şöyle: Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez, ZerrinTekindor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin