Çukur'un Kemal'i Uğur Yıldıran diziden ayrılıyor!

Show TV ekranlarının fenomen dizisinin kadrosunda şoke eden ayrılık yaşanıyor.

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 16:05
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü çok sevilen fenomen dizi Çukur'un kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşanacak. Sevilen karakterlerden biri diziden ayrılıyor. 

19-12/09/kemallll.png

Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 3 sezon 12. bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan karakterlerinden Kemal diziden ayrılıyor. Azer'in kaçırdığı Kemal, ailesi ile tehdit edilince konuşturulmuş ve Çukur ile ilgili çok önemli şeyleri açıklamıştı. Kemal Çukur tarafından affediliyor. 

19-12/09/ugur-yildiran.png

Ancak Azer ile karşı karşıya gelen Yamaç, silahını bırakıyor. Azer tam ateş edecekken önüne atılan Kemal ise kurşunun hedefi oluyor. 

Yeni başlayacak olan Sefirin Kızı dizisinin de yayın gününün pazartesi olması ile yeni bir rekabete girecek olan Çukur dizisinin senaryosu daha da sıcak ve zorlu bir döneme giriyor. Birsen Altuntaşın verdiği bilgiye göre: Kemal'in ölümü ile de karakteri canlandıran Uğur Yıldıran Çukur dizisinden ayrılıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin