Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 14:47
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse ve Eylül Kandenir gibi başarılı isimleri bir araya getiren Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinin hazırlıkları devam ederken afişi de görücüye çıktı. 

19-12/09/zemheri-dizisi.png

Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlanan ve İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakterin  kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban vermesi ve polis kılığına girerek kardeşinin intikamını almak için mücadele vermesini konu alan dizinin Türkiye'ye nasıl uyarlanacağı ise merak ediliyor. 

Zemheri dizisinin afişi yayınlandı!

19-12/09/zemheri.png

Çekimlerine 1 Kasım'da başlanan dizinin 2020 yılının başlarında ekranlardaki yerini alması planlanıyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi Hilal Saral yönetmenliğinde çekilirken, Sema Ergenekon da senaryosunu yazıyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin