Demet Özdemir'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in ilk tanıtımı yayınlandı!

Kadrosunda iki başarılı ismi bir araya getiren diziden ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 14:28
Yeni Bölüm

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanarak dizileştirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 

19-11/15/evim-dizisi-demet-ozdemir-aciklama-1573804747.jpg

Başrollerinde Zeynep karakteri ile Demet Özdemir'in, Mehdi karakteri ile de İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi, çocukken aldıkları yaralarla dolu ruhları birbirini bulan iki kişiyi konu alacak. Yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeler, Mehdi ve Zeynep aşkında yeniden hayat bulacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

19-12/08/dogdugun-ev.png

Dizinin ilk tanıtımı, oyuncuların hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Nihayet paylaşılan tanıtım ilgi ile izlendi ve tam not aldı. tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtımında Demet Özdemir'in şu sözleri dikkat çekti:

"Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile aslında doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alırmış kalemi eline, başlarmış yazmaya. Çok garip değil mi? Yani geleceğine sen değil anneler karar veriyor. Benim doğduğum ev başka büyüdüğüm ev başka. Peki benim kaderimi hangi evim hangi annem yazdı. Hangisinin yazdığı kaderi yaşıyorum. Bilmiyorum ben nasıl böyle kararlar verebildim. Lütfen bana şu sorunun cevabını verin. İnsan kendi kaderini değiştirebilir mi?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin