Çukur'un Almanya çekimleri başlıyor!

Show TV'nin fenomen dizisinin çekimleri ülke dışına çıkıyor.

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 12:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde: Cumali Koçovalı karakteri ile Necip Memili'nin, Yamaç Koçovalı karakteri ile Aras Bulut İynemli'nin, Vartolu karakteri ile de Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı fenomen dizi Çukur'un çekimleri yurt dışına çıkıyor. 

19-12/09/ukur-vartolu.jpg

Sultan Ana'nın emri ile babası İdris Koçovalı'nın katilinin peşine düşen Vartolu'nun yeni bir macerası başlıyor.  Babasının katilinin Ziya olduğunu düşünen ve peşine düşen Vartolu bu uğurda hapishaneye girdi. Ziya ile yüzleşen Vartolu, katilinin kendisi olmadığını, ama öldürülürken gördüğünü, babasının acıdan toprağı avuçladığını ve katili de gördüğünü söyleyen Ziya'nın peşine düşerken, Ziya hapishaneden çıktı. Onun peşinden gitmek için her şeyi geride bırakmaya hazır olan Vartolu, Ziya'nın Almanya'ya kaçtığını öğrendi ve peşinden gitti. 

Çukur'un Almanya çekimleri başlıyor!

19-12/09/ukur-ziya.png

Vartolu'nun Ziya'nın peşinden gitmeye karar vermesi ve Saliş'i bile geride bırakmasının ardından Almanya çekimlerinin önü açıldı. Dizi bundan sonraki süreçte bir süre Almanya'nın Berlin şehrinde çekilecek. Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in dışında hangi oyuncuların yurt dışı çekimlerine katılacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin