Engin Altan Düzyatan yeni dizi sorusuna cevap verdi!

Başarılı aktör Engin Altan Düzyatan yeni dizide oynayacak mı?

Merve Mutlu
09 Aralık 2019 - 10:41
Yeni Bölüm

Uzun yıllar boyunca TRT1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı ve yakışıklı aktörü Engin Altan Düzyatan en son, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya gibi isimlerle birlikte Kurşun adlı dizide yer aldı. 

19-12/09/kursun-dizisi.jpg

Düzyatan'ın, karanlığa karşı mücadele veren Orhan Atmaca adlı bir Cumhuriyet Savcısını canlandırdığı Kurşun dizisi, düşük reytingler nedeniyle erken final yaparak 7. bölümde izleyici ile vedalaşarak ekran macerasını sonlandırmıştı. İzleyenleri üzen bu gelişmenin ardından gözler oyuncuların yeni projelerine çevrildi.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi var mı?

19-12/09/engin-altan-duzyatan-in-yeni-dizisi.png

Eşi Neslişah Alkoçlar'ın doğum gününü kutlayan Engin Altan Düzyatan, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düzyatan, yeni dizi sorularına da cevap verdi. Muhabirlerin, "Yeni dizi projeniz var mı?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Engin Altan Düzyatan, bir süre dinlenmek istediğini ve projelere ara verdiğini belirtti..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin