La Casa de Papel Kore 2. Sezon Ne Zaman Gelecek?

La Casa de Papel Kore 2. sezon ne zaman gelecek belli oldu mu? İlk sezonu çok kısa bir süre önce yayınlanan dizinin ikinci sezonu için merak edilenler.

Oğulcan Özsezgi
30 Haziran 2022 - 00:34
Gündem

La Casa de Papel Kore 2. sezon ne zaman gelecek şimdiden konuşulmaya başlandı. Dizi yayınlanalı çok uzun bir zaman olmadı ama La Casa de Papel hayranları, dizinin Kore versiyonuna doyamadı desek yeridir.

Zira ilk sezonun çok kısa sürdüğünü gördük. Belki orijinalinden uyarlama olduğu için belki de izleyicileri biraz daha meraklandırmak için bilemeyiz ama sonuçta ilk sezon tamamlandı. Peki devam sezonunu ne zaman göreceğiz?

La Casa de Papel Kore 2. Sezon Ne Zaman Gelir?

İlk sezonun sonrasında dizinin devam edip etmeyeceğinden söz ederek başlayalım. Sadece 6 bölümden oluşan ilk sezonda, Güney Kore ile Kuzey Kore’nin ortak para basmak için kullandığı darphane soygununu görmüştük.

Tıpkı orijinal La Casa de Papel dizisinde olduğu gibi karakterlerimiz şehir isimleriyle ve harika bir planla karşımıza çıkmıştı.

Ekibi dışarıdan yöneten profesör ise harika planın sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlamıştı.

Fakat bu uzun hikaye tabii ki 6 bölüm içerisine sığmadı. Darphane soygunu tamamlanmayınca anlamış olduk ki La Casa de Papel Kore 2. sezon kesin olarak gelecek.

İşte asıl soru işareti ikinci sezonun ne zaman geleceği. 24 Haziran’da yayınlanan dizinin 2. sezonu için ne yazık ki bir açıklama yok. Fakat sezon arasının çok sürmeyeceğini düşünüyoruz.

Zira dediğimiz gibi dizi kilit bir yerde ilk sezonuna veda etti. İkinci sezon için resmi duyuru geldiği gibi ya da herhangi bir fragman paylaşıldığı gibi biz de sizlerle paylaşacağız. Ama ne yazık ki şu an elimizde bir tarih yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin