Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

Netflix'in popüler bilim kurgu-korku dizisi "Stranger Things" 4. sezonunun 2. kısım bölümleriyle bir kez daha geri döndü! Final bölümlerine dair detaylar...

Bu sefer işler yolunda gitmiyor gibi…

80'lerin bilim kurgu ve korku klasiklerine yaptığı göndermelerle dikkat çeken Netflix'in popüler bilim kurgu-korku dizisi "Stranger Things" 4. sezonunun 2. kısım bölümleriyle bir kez daha geri döndü!

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Yayında!

9 bölümlük sezonun ilk etapta 7 bölümü 27 Mayıs 2022 Cuma tarihinde platforma eklenmişti. 01 Temmuz 2022 Cuma itibarıyla ise sezonun kalan 2 bölümü izlemeniz için hazır!

Peki, kalan bölümlerde izleyiciyi neler bekliyor?

Aralarına mesafeler girmiş olsa da her zamankinden daha kararlı olan dostlarımız, korkutucu bir gelecekle karşı karşıya. Ama bu daha başlangıç. Sonun başlangıcı...

Üç kez En İyi Drama dâhil onlarca Emmy adaylığı kazanan yapımın yeni sezonunda; bahar tatilinde Hawkins'in üzerine bir kâbus gibi çöken karanlık; yeni dehşetleri, rahatsız edici anıları ve yeni bir felaket tehlikesini beraberinde getirmeye devam ediyor.

Sezon Finalinde Neler Olacak?

Sezonun yayınlanan son bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 8. Bölüm: "Baba" (85 dk.)
- 4. Sezon 9. Bölüm: "Kaçak Yolcu" (150 dk.)

22-07/02/stranger-things-4b-posteri.jpeg

"Baba" bölümünde; Nancy sarsıcı hayaller görürken, El ise kendisi için çok önemli bir sınavı geçiyor. Bu arada Hawkins'dekiler erzak ve silah toplayarak savaşa hazırlanıyor.

Sezonun büyük finalinde ise kahramanlarımızın tek yürek olup Hawkins'i kurtarmak için düşmanlarına dört koldan savaş açmasına tanıklık ediyoruz. Sadece Hawkins'in değil, tüm dünyanın geleceği onların elindedir.

2016'da yayına girmesinden bu yana dünya çapında büyük ilgi gören Stranger Things, En İyi Drama Dizisi dalında üç kez Emmy'ye aday gösterilirken, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. 582 milyon saat izlenen 3. sezon, Netflix Top 10 listesinde En Popüler 2. İngilizce dizi oldu.

22-07/02/stranger-things-season4-foto2.jpeg

Yaratıcılığını Duffer Kardeşler'in, yapımını ise Monkey Massacre Productions ve 21 Laps Entertainment üstlendiği dizinin ana oyuncu kadrosu Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) ve Matthew Modine'den (Dr. Brenner) oluşuyor.

"Stranger Things (Netflix) 4. Sezon 2. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin