La Casa De Papel'deki Türk karakterin adı İstanbul değil Ankara olacakmış!

Dünyaca ünlü La Casa De Papel'in yapımcısı açıklama yaptı..


18 Temmuz 2019 - 14:08
Kültür Sanat

Dünyayı kasıp kavuran yabancı dizi La Casa De Papel, yarın yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin eski sezonundan Alvaro Morte (El Profesor), Ursula Corbero (Tokyo), Miguel Herrán (Rio), Pedro Alonso (Berlin), Darko Peric (Helsinki), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Alba Flores'in (Nairobi) dışında Rodrigo de la Serna (Palermo), Hovik Keuchkerian (Bogota) ve Luka Peros'un (Marsilya) da kadrosuna katılacağı yeni sezon, izleyici ile buluşacak..

Dizinin yapımcısı Episode dergisine konuştu. Uzun zamandır ortalıkta dolanan, La Casa De Papel'de İstanbul adında bir Türk oyuncunun rol alacağı ve o karakter için Nesrin Cavadzade'ye teklif gittiği iddialarını çürüten açıklama, yapımcı Alex Pina'dan geldi. 

"İstanbul değil Ankara olacaktı!"

Alex Pina, Türkiye'de dolaşan tüm bu iddialarla ilgili Episode dergisine verdiği röportajda şunları söyledi;

İstanbul karakteri düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. Bir Ankara isimli kadın karakter fikri oluşmaya başlamıştı ama hiçbir Türk oyuncuyla görüşmedik.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin