Leke Arda (Selahattin Paşalı) kimdir?

Leke dizisinde Arda karakteri ile izleyici karşısına çıkan Selahattin Paşalı kimdir?

Nurşah
16 Nisan 2019 - 16:47
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yayın hayatına bu akşam başlayacak olan dizisi Leke'de Arda karakterini canlandıran Selahattin Paşalı kimdir? Kaç yaşında, rol aldığı diziler ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

19-04/16/leke-arda-kimdir.jpg

Leke Arda kimdir?

Leke dizisinin asi delikanlısı Arda, Cem'in kardeşidir. Özel bir üniversitede iktisat okuyan Arda, abisinin gölgesinde kalarak büyümüş olduğundan dolayı ona karşı hep öfkelidir... Arda Yenilmez karakteri sevilen oyuncu Selahattin Paşalı tarafından canlandırılıyor.

19-04/16/selahattin-pasali-kimdir.jpg

Selahattin Paşalı kimdir?

2 Şubat 1990 tarihinde Bodrum'da dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 29 yaşındadır. Henüz 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulübü bünyesinde basketbol oynayan Selahattin Paşalı, sporla da ilgilenmiştir. Budapeşte'de Sanat Yönetimi okumuş ardından da Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir Umut Yeter ve Kalp Atışı dizilerinde rol alan Paşalı'nın son dizisi ise Kanal D ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Leke'dir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin