Leke Birkan Atılgan (Mehmet Bozdoğan) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin oyuncuları da hikayesi de büyük merak uyandırıyor. Leke Birkan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte hakkında tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 16:42
Yeni Bölüm

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin oyuncuları da hikayesi de büyük merak uyandırıyor. Leke Birkan kimdir? Gerçek adı nedir? 

Leke Birkan Atılgan kimdir?

19-04/16/birkan-1555423113.png

Şirket sahibi olan Serpil'in kardeşidir. Zeki ama bu zekayı kötüye kullanan bir polis olan Birkan, çok sistemli ve dikkatli biridir. Kontrol delisi olan Birkan, kontrolünden çıkmaya çalışanlara karşı da oldukça sinirli ve acımasızdır. Kendisinden daha güçlü olan kişilere karşı ise boyun eğmeyi bilen biri. 

Leke dizisinde Birkan karakterini Mehmet Bozdoğan canlandırmaktadır. 

Mehmet Bozdoğan kimdir?

19-04/16/birkan-atilgan.jpg

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Bozdoğan 1977 yılından Berlin’de doğmuştur. Almanya’da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam etmiştir. Birçok dizi ve sinema filminde yer alan oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki , Koyu Kırmızı , Wolfs Revier,  Der Kriminalist dizilerinde yer almıştır. Oyuncu 2017 yılında senarist Beril Köse ile dünya evine girmiştir. Çukur dizisinde Serdar karakterini canlandırarak tanınan Bozdoğan, Vurgun dizisinde de rol aldı. 

Leke dizisinin konusu ne?

19-04/16/leke-dizisi.jpg

Aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı Cem Yenilmez'in ezberlerini bozduran bambaşka bir kadın olan Yasemin Adıvar ile yollarının kesişmesini konu alacak olan dizide: 18 yaşındaki Yasemin ile 9 yaşındaki kardeşi Murat, yetimhanede büyümüş ve hayata karşı mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Hırslı ve çalışkan biri olan Yasemin, Hukuk Fakültesini kazanır. Avukat olmak istemektedir. 18 yaşına geldiğinde kaldığı yurttan ayrılmak zorund kalan Yasemin, kardeşinden ayrılmamak için kardeşi ve kendisine bir ev tutar. Duyma engelli olan kardeşinin ameliyat masraflarını karşılamak için elinden geleni yapacak olan Yasemin, "Niye bu kadar zor? Hayat niye bu kadar zor? Kadın olmak niye bu kadar zor? Onurla şerefle yaşamak niye bu kadar zor?" sorularını soracaktır.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin