Leyla ile Mecnun Exxen'de Kaç Bölüm Yayınlandı?

Leyla ile Mecnun Exxen’de kaç bölüm olarak yayınlandı? Şu ana kadar kaç sezon yayına açıldı? İşte diziyi yeni izlemeye başlayacaklar ve bölüm biriktirenler için detaylar.

Leyla ile Mecnun’un Exxen günleri, beklendiğinden daha büyük bir ilgiyle başladı. Evet dizinin geri dönüşünü bekleyen büyük bir kitle vardı ama açıkçası bu kadar yoğun bir ilgi göreceği de düşünülmüyordu. Dizinin beklenen ilgiyi görmesi ise devam sezonlarını da gündeme getirmiş oldu. Yeni sezonlar bir yana, dizinin bölümlerini biriktiren ve toplu olarak izlemeyi sevenler de yok değil. İşte bu kullanıcılar için güncel bir bilgi değerlendirmesi yapalım. Leyla ile Mecnun Exxen’de kaç bölüm yayınlandı bu konuda detayları paylaşalım.

Leyla ile Mecnun Exxen’de Kaç Bölüm Var?

Tabii ki önce söylememiz gereken sezonların uzunluğu. Leyla ile Mecnun, dijitale dönmüş olsa da bölümler çok kısa değil. Genelde 1 saatin üzerinde bölümler. Dizinin hayranları bu duruma sevinecek olsa da bölüm sayıları açısından ise çok fazla bölüm olmadığını görüyoruz.

Şu ana kadar 2 sezon yayınlandı ve her sezon için 10 bölümün yayınlandığını gördük. Yani toplam bir sayı vermek istersek şu an için Leyla ile Mecnun Exxen platformunda 20 bölümlük bir dizi olarak yer alıyor.

Dizinin devam sezonu gelecek mi diye soracak olursanız cevabımız evet. Yakın zamanda bu konuda bir haber paylaşımı yapmıştık. Yeni sezon için çekimler çoktan tamamlandı.

22-03/21/leyla-ile-mecnun-exxende.jpg

Hatta yeni sezonda izleyicilere sürprizler yapılacağını da göreceğiz. Mesela bir süredir konuşulan İskender karakteri ile Erdal Bakkal karakterinin aynı karelerde yer alması ve barışması söz konusu.

Yani görünen o ki her sezon biraz daha eğlenceli olacak şekilde dizi yoluna devam edecek gibi gözüküyor. Sezon süreleri ya da bölüm sayıları ilerleyen günlerde değişir mi bunu bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin