Recep İvedik 7 Ne Zaman Vizyona Girecek? İlk Duyuru Geldi

Recep İvedik 7 için ilk duyuru geldi. Filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda herhangi bir bilgi var mı? Serinin devam filmi ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
21 Mart 2022 - 21:20
Gündem

Yerli komedi filmleri içerisinde devamı en çok merak edilen projelerden biri olan Recep İvedik serisi, en son 6. filmi ile sinema severlerle buluşmuştu. Serinin 6. filmi 2019 yılında vizyona girmişti ve yaklaşık 3 senedir yeni film için duyurunun yapılmasını bekliyorduk. Serinin 7. filminin geleceği söyleniyordu ama Recep İvedik 7 ne zaman vizyona girecek net değildi.

Film için hala bir tarih belirtilmiş değil ama en azından yeni seriden ilk duyuru da geldi. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yeni film için ilk paylaşımını yapmış oldu.

Recep İvedik 7 Ne Zaman Vizyonda Olur?

Ünlü komedyen yaptığı paylaşımla yakında yeni filmin geleceğini doğrulamış oldu ama dediğimiz gibi zaman konusunda herhangi bir bilgi yok.

Haliyle film için çekimler ne zaman başlar ya da vizyon tarihi ne zaman netlik kazanır bunları da bilmiyoruz.

Belirsizliğini koruyan konu sadece vizyon tarihi değil. Aynı zamanda filmin konusunun da ne olacağı konusunda net bir bilgi yok.

22-03/21/recep-ivedik-7-2.jpg

Seriyi izleyenler bilecektir ki Recep İvedik serisinde bir konu bütünlüğü yok. Yani her yeni filmde eski filmden gelen bir devam hikayesi görmüyoruz. Tam tersi daha bağımsız konular görüyoruz.

Durum böyle olunca Recep İvedik 7’nin konusunun ne olacağını da şimdiden kestirmek zor. Şahan Gökbakar, mutlaka bu konuda da paylaşımlar yapacaktır. O zamana kadar bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin