Leyla ile Mecnun'un Metin Amca'sı İştar Gökseven Şampiyon dizisinde!

TRT ekranlarının sevilen dizisine yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
04 Kasım 2019 - 10:18
Yeni Bölüm

Başrollerini: Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı karakteri ile Tolgahan Sayışman ile onun oğlu Güneş karakteri ile Emir Özyakışır'ın paylaştığı Şampiyon dizisi yeni gününde hız kesmeden izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 

19-11/04/ampiyon.jpg

Perşembe akşamlarının dizisi BKS yapım imzalı Şampiyon artık Pazar akşamları izleyici karşısına çıkacak. Bu değişiklikle birlikte dizinin yeni bölümü de 10 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde izleyicileri bekleyen yeni bir karakter ve haliyle yeni bir oyuncu daha yer alıyor. 

İştar Gökseven Şampiyon dizisinin kadrosunda!

19-11/04/istar.png

Dizide daha önce de bahsi geçen, karanlık ve tehlikeli kötü bir adam olan Derviş Aladağ karakteri diziye dahil oluyor. Derviş karakterini canlandıracak isim ise İştar Gökseven oldu. Leyla ile Mecnun dizisinin Metin Amca karakterini canlandıran isim şimdi de Şampiyon dizisinin kadrosunda kalıcı hale geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin