Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Kemik Koleksiyoncusu için oyun zamanı! Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un yeni bölümünde neler olacak? 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Kemik Koleksiyoncusu romanından uyarlanan "Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" dizisi geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "What Lies Beneath" ile ekranlara geldi.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

1999 yapımı sinema filmi de bulunan The Bone Collector romanının dizi uyarlamasının yayınlanan son bölümünde; çürümüş cesetlerin incelendiği bir üniversite araştırma mahalindeki esrarengiz cinayet Amelia ve Kate'i ölüm sonrası adli tıp dünyasına iter. Bu yeni vaka üzerinde çalışan Lincoln diğer yandan detaylı bir video inceleme sürecinden sonra Kemik Koleksiyoncusu'nu ve varmak istediği yeri tespit eder.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Ruba Nadda'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 3.64 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalaması civarında bir sonuç ortaya koydu.

Vasat izlenme oranlarıyla yoluna devam eden Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector'un ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector, Gary Fleder'in (Kingdom, Zoo) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Game On" ile 14 Şubat 2020 Cuma akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Oyun zamanı...

Kemik Koleksiyoncusu, New York City'nin çeşitli yerlerindeki üç kurbanı ile Lincoln, Amelia ve tüm ekibe meydan okur. Ekip çok geç olmadan ipuçlarını takip etmeye ve birleştirmeye çalışmalıdır.

Oyuncu kadrosu: Russell Hornsby (Lincoln Rhyme), Arielle Kebbel (Amelia Sachs), Brían F. O'Byrne (Kemik Koleksiyoncusu), Tate Ellington (Felix), Courtney Grosbeck (Rachel Sachs), Ramses Jimenez (Dedektif Eric Castillo), Brooke Lyons (Kate), Roslyn Ruff (Claire), Michael Imperioli (Dedektif Michael Sellitto)

"LINCOLN RHYME: HUNT FOR THE BONE COLLECTOR" YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" (NBC) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin