Luke Cage 2. sezon onayını aldı!

Netflix, ilk sezonu büyük beğeniyle takip edilen dizisi Luke Cage için 2. sezon onayını verdi.


05 Aralık 2016 - 11:20
İptal - Onay

Marvel's Luke Cage hayranlarının beklediği güzel haber geldi!

LUKE CAGE İÇİN BEKLENEN ONAY

Online yayıncı platform Netflix, ilk sezonu büyük beğeniyle takip edilen dizisi Luke Cage için 2. sezon onayını verdi.

Onay gelişmesi, dizinin sosyal medya hesaplarından (Twitter ve Facebook) paylaşılan bir video ile duyuruldu. Videoda Pop's Barber Shop'un camekanında beliren ışıklı tabela ile ikinci sezonun yakında geleceği belirtiliyor.

NETFLIX'İN 3. MARVEL DİZİSİ

Netflix'in Daredevil ve Jessica Jones'un ardından izleyicilerle buluşturduğu üçüncü Marvel yapımı olan Luke Cage aynı zamanda platformun ikinci sezon onayı verdiği üçüncü Marvel dizisi oldu. Daredevil ve Jessica Jones da yeni sezonları için onay almışlardı.

Netflix'in Marvel evreninde sırada Iron Fist var. Onun ardından dört süper kahraman dizisinin kahramanlarını bir araya getirecek ve Mike Colter, Charlie Cox, Krysten Ritter, Finn Jones dörtlüsünü birlikte izleyeceğimiz muhteşem bir crossover 'The Defenders' bizleri bekliyor.

Harlem'e taşındıktan ve Jessica Jones'la olan başarısız ilişkisini takiben parçaları toplamaya devam eden Mike Colter'ın canlandırdığı Luke Cage'in evrimini ayrıntılarıyla ekranlara yansıtan Marvel's Luke Cage, Marvel çizgi romanlarından uyarlanıyor. Oyuncu kadrosunda Mike Colter dışında Rosario Dawson, Mahershala Ali, Simone Missick, Theo Rossi ve Alfre Woodard rol alıyor.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Luke Cage'in yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik resmi mercilerden bir açıklama yapılmış değil.

NETFLIX'İN MARVEL DİZİ TAKVİMİ

Netflix'in Marvel yapımları takvimini son olarak toplarlarsak: Daredevil 1. ve 2. sezon, Jessica Jones 1. sezon ve Luke Cage 1. sezon şu anda Netflix platformunda hali hazırda olan diziler. Iron Fist, 17 Mart 2017'de platform abonelerine sunulacak. The Defenders ve The Punisher 2017 senesi içinde izleyebileceğimiz diğer diziler. Jessica Jones, Daredevil ve Luke Cage'in yeni sezonları konusunda bir tarih henüz netleşmiş değil.

'Luke Cage' 2. sezon onay duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin