MacGyver 6. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

Angus MacGyver'ın tehlikeli görevleri ne zaman son buluyor? Yayıncı kanal CBS kararını verdi ve dizinin 5. sezon bitimiyle sonlanacağını ilan etti. Detaylar...

Angus MacGyver çok yakında son görevine çıkıyor!

MACGYVER İPTAL EDİLDİ! 6. SEZON OLMAYACAK!

2016 yılında başladığı ekran serüvenini içinde bulunduğumuz 5. sezonuyla sürdüren CBS'in aksiyon dizisi "MacGyver" final yapıyor.

Yayıncı kanal CBS'ten gelen açıklamaya göre dizi 5. sezonunun sonlanmasıyla birlikte izleyicisine veda edecek.

Sezonun 15. bölümü "Abduction + Memory + Time + Fireworks + Dispersal" aynı zamanda dizi finali olacak. Bölüm 30 Nisan 2021 Cuma günü ekranlara gelecek.

Dizi, son olarak 09 Nisan'da yayınlanan "Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer" bölümüyle karşımıza çıkmıştı.

21-04/13/macgyver-sona-erdi.jpg

1980'li yılların kült dizileri arasına ismini yazdıran MacGyver'ın günümüze uyarlanmış aynı isimdeki yeni versiyonu olan yapım bu sezon yeni showrunnerı Monica Maner idaresinde izlenme oranlarında şimdiye kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.85 milyon izleyici istatistiklerini yakalamış durumda.

Final kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan CBS Entertainment Başkanı Kelly Kahl şu ifadeleri kullandı:

"CBS'de hepimiz, Lucas'tan oyuncu kadrosunun geri kalanının yanı sıra Monica, yazar takımı ve tüm ekibin inanılmaz çalışmaları ve özverileri için son derece minnettarız. Dizinin ve izleyicinin hak ettiği şekilde, adanmış ve sadık hayran kitlesine en sevdikleri karakterlere veda etme fırsatı verdiğimiz için mutluyuz."

Amerikan hükümetinin içinde oluşturduğu gizli teşkilatta görev yapan ve sıradışı sorun çözme teknikleriyle bir çok hayat kurtarıp görevlerin üstesinden başarıyla gelen MacGyver'ın yeni maceralarını izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Lucas Till, Tristin Mays, Justin Hires, Meredith Eaton, Levy Tran ve Henry Ian Cusick gibi isimler rol alıyor.

21-04/13/macgyver-final.jpg

CBS Studios & Lionsgate Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Monica Macer, David Straiton, James Wan, Henry Winkler, Lee David Zlotoff ve Michael Clear'den oluşuyor.

MacGyver bu kararla birlikte kanalın bu sezon sona eren diğer uzun soluklu iki dizisi NCIS: New Orleans ve Mom'a katılmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin