Survivor Merve Sakatlandı mı? Ambulans Neden Geldi?

Survivor Merve sakatlandı mı? Gösterilen son fragmanda bir sakatlık durumu olabileceği gözüküyor. Merve'nin yaşadığı sorun ne? İşte yayınlanan fragmana göre yeni detaylar.

Oğulcan Özsezgi
12 Nisan 2021 - 23:42
Gündem

Nefes kesen bir tempo ile devam eden Survivor, yavaş yavaş sona yaklaşmaya başladı. Gönüllüler ile ünlüler arasındaki yarışta iyice kızışırken, artık oyunlar da daha çekişmeli geçiyor. Ne yazık ki bu çekişmeli oyunlar sırasında zaman zaman sakatlık haberleriyle de karşılaşıyoruz. En son Poyraz dizinden sakatlanmış ve oyunlara ara vermek zorunda kalmıştı. Bugün bölüm sonunda paylaşılan fragman da ise Merve korkuttu. Peki, Survivor Merve sakatlandı mı?

Survivor Merve Sakatlandı mı? Son Bölümde Ne Oldu?

Bölüm sonlarında bir gün sonrası için tanıtımların yayınlandığını görüyoruz. Bugün yayınlanan 68.bölümden sonra da yeni bir fragman yayınlandı.

Fragmanda yeni oyunda çok ciddi bir sakatlık yaşandığı görülüyor. Ünlüler takımından Merve, parkur sonunda burnunu tutuyor. Parkurun son aşamasında burnunu tutan ünlü yarışmacının, burnunun kanadığını da anlıyoruz.

Gelen bir cisimden mi yoksa bir yere çarpmasından mı bilinmez ama yarışmacının burnu kanıyor ve bu ekrana sansür geldiğini görüyoruz. Bu sırada İlayda ve Melis’in de ağlaması dikkat çekiyor.

21-04/12/survivor-merve-sakatlandi-mi-2.jpg

Ardından Acun Ilıcalı’nıon sesi yansıyor ve durum hakkında görüş paylaştığını anlıyoruz. Acun Ilıcalı hiç istenmeyen bir olayın yaşandığını belirtirken, Merve ise parmağını aşağı indirerek durum hakkında bir işaret yapıyor.

Bu görüntüden sonra ise ambulans sesleri geliyor. Ünlü yarışmacı hastaneye mi götürüldü belli değil. 

21-04/12/survivor-merve-sakatlandi-mi-3.jpg

Survivor Merve sakatlandı mı kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bunun için yarın ki bölümü beklemek gerekecek. Tam olarak nasıl bir zarar olduğu konusunda bilgi yok. Yeni bölümde konuya ilişkin açıklama yapılacaktır. Fragman sosyal medyada paylaşılırsa ekleyeceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin