Masumlar Apartmanı’nda Han Kazan Dairesine Kimi Zincirledi?

Masumlar Apartmanı için yayınlanan yeni fragman, yeni bölümden önemli ipuçları veriyor. Merak edilen soru yanıt buldu mu? Han kazan dairesine kimi zincirledi belli oldu mu? İşte yeni fragman ve yeni ipuçları.

Oğulcan Özsezgi
12 Nisan 2021 - 22:00
Gündem

Son yılların psikoloji temalı en iyi yerli dizilerinden biri olarak gösterilen Masumlar Apartmanı, en son 28.bölümüyle ekranlara geldi. 28.bölümde yaşananlar ise sosyal medyada gündem olmuştu. Özellikle bölümün sonlarındaki bir sahne bomba etkisi yarattı. Son sahneyi izleyenler “Han kazan dairesine kimi zincirledi?” sorusunu sormaya başladı.

Öyle ki Han karakteri dizinin sonlarında, apartmanın en altında yer alan kazan dairesine girmiş, uzunca bir koridor geçmiş ve zincirlediği birine yemek götürmüştü.

Han Kazan Dairesine Kimi Zincirledi?

Kazan dairesine zincirlenen kişinin kim olduğunu göremedik. 28.bölüm biz bunu göremeden bitti. Yarın yayınlanacak olan 29.bölümde ise cevapların alınması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 29.bölüm için yayınlanan fragmanı ise kazan dairesinde kimin olabileceği konusunda bazı fikirler veriyor. Fragmanda bunun için ipuçları var.

21-04/12/han-kazan-dairesine-kimi-zincirledi-2.jpg

İpucu 1: Birincisi Han zincirlediği kişiye gazoz, sandviç ve kitap götürüyor. Kitaplar gündem olunca ilk akla Naci geliyor. Ayrıca Naci ile Safiye arasında da bir gazoz meselesi bulunuyor. Daha önceki bölümlerde de gazoz şişesini saklayan Safiye’ye Han tepki göstermişti. Bu işaret zincirlenen kişinin Naci olduğunu ortaya koymakta. En azından sağlam bir ipucu vermekte diyelim.

İpucu 2: İkinci ipucu ise fragmanda Esra’nın kazan dairesinin kapısına dayanıp Esat’a seslenmesi. Bu durumda da içerde zincirli olan kişi Esat diyebiliriz. Üstelik yeni bölümde Gülben nedeniyle iki arkadaş arasında tartışma yaşandığı da gözüküyor.

Yani şimdilik iki ihtimal var diyelim. Bana sorarsanız birinci ihtimal daha ağır basıyor. Han kazan dairesine kimi zincirledi bunu 29.bölümde anlayacağız ama tek sürpriz bu olmayacak.

Aynı zamanda Han doktorunun kendi için koyduğu teşhisi de görecek. Doktorun kendi için “sınırda kişilik bozukluğu” tanısı koyduğunu gören isim, iyice kontrolünü kaybedecek gibi duruyor. Fragmandan anladığımız bunlar. Bakalım yarın ki bölümde daha ne gibi sürprizler olacak? Her bölüm izleyenleri biraz daha şaşırtmayı başarıyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin