Making History'e başlamadan kesinti geldi!

Fox, sezon ortasında ekranlara getirmeyi düşündüğü komedi dizisi Making History için ilk etapta verdiği 13 bölümlük siparişi 9 bölüme çekti.

Fox, zaman yolculuğu temalı yeni dizisi Making History'i ilk günkü kadar uzun süreli düşünmüyor!

BÖLÜM SAYISI DÜŞTÜ

TVLine'ın haberine göre yayıncı kanal, sezon ortasında ekranlara getirmeyi düşündüğü komedi dizisi için ilk etapta verdiği 13 bölümlük siparişi 9 bölüme çekti.

NEDEN AZALTILDI?

Peki bunun arkasında nasıl bir neden yatıyor?

Dizinin bölüm sayısının azaltılmasındaki neden olarak Fox'un takviminde yaşanan sıkışıklık gösteriliyor. Diğer yeni diziler ve geri dönen dizilerle birlikte sezon ortası takvimde böyle bir değişiklik yapılması zorunluluğu ortaya çıkmış.

Akıllara gelen soru ise böyle bir kararın dizinin uzun soluklu olmayacağı anlamına gelip gelmediği? Bu konuda şimdilik kesin bir şey söylemek mümkün değil. Yakın zamandan bir örnek vermek gerekirse; NBC, sezon ortası komedisi Superstore'un bölüm sayısında geçtiğimiz sonbahar döneminde azaltma kararı almış ancak sonrasında diziye ikinci sezon onayını vermişti. Yani duruma çok olumsuz bakmamak lazım.

16-10/31/making-history-2.jpg

HİKAYESİ

The Last Man on Earth'ün yapımcıları Phil Lord ve Chris Miller'in elinden çıkan dizinin hikayesi doğruluk, adalet ve zenginliğin peşinde gidebilmek için zaman içinde seyahat etmenin yolunu bulan üç arkadaşın maceralarına odaklanıyor. Kahramanlarımız kendi kişisel problemlerini çözmeye çalışırken zaman içinde önemli anlara ve tarihlere ziyaretlerde bulunacak.

Making History'nin oyuncu kadrosunda Adam Pally (Happy Endings), Leighton Meester (Gossip Girl) ve Yassir Lester (Girls) gibi tanıdık isimler var.

Geride bıraktığımız günlerde ABC kanalından da benzer bir haber gelmiş ve kanal, Notorious'un 13 bölümlük sipariş sayısını 10'a çekmişti.

'Making History' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin