Mart ayında Netflix'te neler var?

Netflix'in Mart ayı takvimi paylaşıldı.


26 Şubat 2021 - 18:42
Gündem

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in Mart ayındaki takvimi belli oldu. Her ay birbirinden başarılı ve özgün içerikleri aboneleri ile buluşturan platformda bakın Mart ayında neler var?

Mart ayında Netflix'te neler var?

Biggie: I got a Story To Tell, 1 Mart'ta yayına girecek. The Notorious B.I.G. ismiyle tanınan Christopher George Latore Wallace’ın en yakın arkadaşları ve ailesiyle yapılan röportajlara, hiç görülmemiş arşiv görüntülerine yer verilen belgeselde, rap yıldızının hayatının bilinmeyenleri aktarılıyor.

Moxie, 3 Mart'ta yayında. lisesinin saçma cinsiyetçi kuralları ve okuldaki saygısız erkek arkadaşlarını protesto etmek için feminist bir devrim başlatan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

The One, 12 Mart'ta yayında olacak. 123 değişik evrende yolculuk ederek alternatif benliklerini avlayarak ve yok ederek tüm evrenlerde tek benlik olmaya çalışan Gabriel Yulaw'ın hikatesini anlatıyor.

Çağatay Ulusoy'u başrolde izleyeceğimiz ve kağıt toplayarak geçinen ve sağlığı giderek kötüleşen terk edilmiş bir çocuk olan Mehmet'in birden hayatına giren küçük Ali'nin, onu kendi çocukluğuyla yüzleştirdiği hikayeyi anlatan Kağıttan Hayatlar 12 Mart'ta yayında.

Waffles ve Mochi 16 Mart'ta yayında.

Formula 1: Drive to Survive 3. sezonuyla 19 Mart'ta yayında.

Who Killed Sara?'nın yayın tarihi 24 Mart.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin