Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen yarışması Masterchef yeni sezonu ile başlıyor.

Merve Mutlu
14 Temmuz 2020 - 14:32
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemlerde en çok izlenenler arasına girmeyi başaran Masterchef, izleyicinin büyük sevgisini kazanan şefleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile yeni sezonda yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

20-07/14/masterch.jpg

Survivor programında açıklama yapan Ilıcalı bu sene rekor bir başvuru olduğunu söylemiş ve bu iş için yanıp tutuşmayanların artık başvuru yapmamasını rica etmişti. Binlerce adayın başvuru yaptığı yarışma için adaylar belirlendi. Bu sene de tek tek jüri karşısına çıkacak olan yarışmacılar, yemeklerini şeflere beğendirebilmek için kıyasıya bir rekabetin içine girecekler. 

Masterchef yeni sezon ne zaman başlayacak?

20-07/14/masterchef.png

Uzun sürecek bir maratonun sonunda yalnızca bir kişi Türkiye'nin yeni Masterchef'i olma gururunu yaşayacak ve büyük ödülün de sahibi olacak. Büyük heyecanların yaşanacağı Masterchef yarışması 17 Temmuz Cuma akşamı tv8'de başlayacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin