Yarım Kalan Aşklar dizisinin Nevzat'ı Cem Davran dizisi hakkında konuştu!

Blutv'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar'ın oyuncusu dizisini anlattı.

Merve Mutlu
14 Temmuz 2020 - 16:11
Gündem

Başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı ve blutv'de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu da belli ola dizinin ilk fotoğrafları da yayınlandı. 

20-07/14/yarim-kalan-asklar.png

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrollerinde yer aldığı, kadrosunda ise Cem Davran’ın yanı sıra Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimler de Yarım Kalan Aşklar dizisinde yer alacak. Çekimleri son hız devam eden dizinin çok yakında BluTV'de başlaması bekleniyor. 

Cem Davran yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar hakkında konuştu!

20-07/14/cem-davran-yarim-kalan-asklar.png

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizide Cem Davran cinayet büro amiri Nevzat karakterine hayat verecek.  

Cem Davran, rolü ve dizi ekibiyle ilgili şunları söyledi:

Yarım Kalan Aşklar hikayesinin çok kıymetli bir tadı var damağımda. Seneler sonra sevgili Umur Turagay’la buluşmak mesela, belki de yarım kalmıştı şimdi tamamlıyoruz.

Genç bir masalın içinde tecrübeli Nevzat Amir olmak, dilindeki kabalığın yüreğinde olmadığını göstermek, bütün acıları kucaklayan bir gülmeceyi kıvamında sunmak, hepsi heyecan veriyor bana. Peşinden koştuğum öyküler, karakterler hep yepyeni buluşmalar esasen. Nevzat güzel adam, sevilecek cinsten. Sorular da onda cevaplar da. Yanı başında ince ayar bir sevda yol alıyor, parmak izlerinden faili bulmaya çalışıyor.

Karakterle sıkı fıkı olmayı, derin bir dostluğu pek sevmem hatta yanlış da bulurum çoğu zaman. Yarım Kalan Aşklar ve Nevzat Amir içimdeki bu zinciri kırdı. Genç ve yetenekli oyuncular, huzurlu, keyifli bir set ve fantastik bir hikâye; gel de heyecanlanma. Seyirciye emanet ettiğimizde bu heyecan bilinsin isterim, en azından Nevzat Amirim telsizden böyle söyledi"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin