Komedi dizisi The Other One ilk sezonuyla Acorn TV'de! The Other One nasıl bir dizi?

Babalarının ölümünden sonra birbirlerinin varlığını keşfeden üvey kız kardeşlerin komedi dolu serüveni... BBC dizisi The Other One nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı ve oyuncuları...

AMC Networks'a bağlı olan dijital yayın platformu Acorn TV bünyesine yeni diziler eklemeye devam ediyor.

ACORN TV "THE OTHER ONE"I YAYINLAYACAK

Platform, son olarak Avenue 5 dizisinde karşımıza çıkan BAFTA ödüllü aktris Rebecca Front'un rol aldığı BBC One'ın aile komedisi "The Other One"ın Kuzey Amerika yayın haklarını satın aldı.

The Other One'ın Hollanda yayın haklarını da satın alan Acorn TV, Tiger Aspect yapım şirketinden çıkan diziyi 10 Ağustos 2020'de Amerikan ve Kanada'da başlattıktan üç gün sonra ise Meksika'daki izleyicileri ile buluşturmaya başlayacak.

20-07/15/the-other-one-foto.jpg

THE OTHER ONE NASIL BİR DİZİ?

The Other One'ın hikayesi; babalarının yakın zamandaki ölümünden sonra birbirlerinin varlığını keşfeden Catherine Walcott adlarındaki üvey kız kardeşlerin yedi bölümlük serüvenine odaklanıyor.

İki kardeş birbirinden çok farklı olsalar da tanışmalarının ardından aralarında beklenmedik ve bir o kadar komik bir bağ oluşacaktır.

"THE OTHER ONE" OYUNCU KADROSU

Holly Walsh (Motherland) ve Pippa Brown (Psychobitches) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Front ile birlikte Siobhan Finneran (Downton Abbey), Ellie White (The Windsors), Lauren Socha (Misfits), Caroline Quentin (Doc Martin) ve Stephen Tompkinson (Wild at Heart) gibi isimler yer alıyor.

20-07/15/the-other-one-foto2.jpg

Acorn TV yöneticisi Don Klees'in "son derece komik, kadın güdümlü bir komedi dizisi" olarak nitelendirdiği The Other One'ın ikinci sezonu için henüz BBC One'dan resmi bir açıklama gelmedi.

Acorn TV'nin Amerika ve Kanada'da bir milyon abonesi bulunuyor.

"The Other One" (BBC One) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin