The Rain 3. sezon fragmanı yayınlandı! Final sezonunda neler olacak?

Rasmus ve Simone doğru şeyi yapmak için farklılıklarını bir kenara bırakmayı başarabilecekler mi? Sona hazır olun! Netflix bilim-kurgusu "The Rain" 3. sezon için Türkçe alt yazılı fragman yayınlandı! Final sezonu detayları...

Virüs durdurulabilir. Fakat bunun bir bedeli var. Sona hazır olun!

THE RAIN FİNALİ YAKLAŞIYOR! 3. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

Netflix'in Danimarka yapımı bilim-kurgu türündeki dizisi "The Rain"in 3. sezonu için Türkçe alt yazılı fragman yayınlandı! Fragmanı yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda final sezonu olduğu daha önceden duyurulan üçüncü sezonun tüm bölümleri 06 Ağustos 2020 Perşembe tarihinde Netflix arşivine eklenecek.

Final sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor. Dizinin ilk sezonu sekiz, ikinci sezonu ise altı bölümden oluşmakta. Yayınlanan son sezon 17 Mayıs 2019'da izleyiciyle buluşmuştu.

20-07/15/the-rain-3-sezon-foto4.jpg

Yapımın ikinci sezonunda virüs daha tehlikeli bir hal alırken, bu duruma bir çare bulmak için zamana karşı yapılan yarış devam etmiş ve Apollon'un yaklaşması sadakatlerin sınanmasına sebep olmuştu.

THE RAIN 3. SEZONDA NELER OLACAK?

The Rain'in final sezonunda bir taraf dünyayı kurtarmak, diğer taraf ise yeni bir dünya yaratmak istiyor! Rasmus ve Simone arasındaki savaş, insanlıktan geriye kalanları kurtarmak için verdikleri mücadeleyle yeniden başlıyor.

Peki, iki taraf doğru şeyi yapmak için farklılıklarını bir kenara bırakmayı başarabilecekler mi?

20-07/15/the-rain-3-sezon-foto1.jpg

Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo üçlüsünün elinden çıkan The Rain'in başrollerini Alba August (Simone Andersen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus Andersen) ve Mikkel Følsgaard (Martin) paylaşırlarken Lukas Løkken (Patrick), Natalie Madueño (Fie), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira) kadrodaki diğer isimler.

20-07/15/the-rain-3-sezon-foto6.jpg

Miso Film yapımcılığındaki The Rain'in yürütücü yapımcılığını ise Peter Bose ve Jonas Allen ikilisi üstleniyor.

20-07/15/the-rain-3-sezon-posteri-1594818987.jpg

"The Rain" (Netflix) 3. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin