Masumlar Apartmanı 41.Bölüm Fragmanı Yayında! Bu Bölüm Neler Olacak?

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının gelmesinin ardından dizide Gülben ve Han için güzel gelişmeler yaşanacağını gördük.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm Fragmanı da yayına açıldı. Nedendir bilemiyoruz ama bu hafta fragmanın erken yayınlandığını gördük. Her zaman olaylı fragmanlara alışmış olsak bile bu sefer yayınlanan fragman ise çok depresif durmuyor. Hatta bu sefer yayınlanan fragmanda biraz daha mutluluk var desek yeridir.

Peki yeni yayınlanan fragmanda neler var? Bu bölümde artık Han eski haline dönecek mi? Gülben’in evlilik durumu ne olacak?

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm Fragmanı ve Tüm Olacaklar

Dizinin yeni bölümünde Han’ın biraz daha iyileşmiş olması dikkat çekecek. En son 40.bölümün sonunda Han geri gelmiş ve yeniden evinde sofraya oturmuştu. Yeni fragmanda da görüyoruz ki artık Han evine dönmüş durumda.

Ev halkı yeniden Han’ı görmenin mutluluğunu yaşamaya başladı. Bir yandan Han’ın eve geri dönüşünün mutluluğu varken bir yandan ise Gülben’in mutluluğu dikkat çekti. Kendi açısından büyük bir riske giren Gülben, Esat’a evlilik teklif etmişti.

Esat ise tabii ki bu teklifi kabul etmişti. Gülben kararı hiç bekletmeden, hazır Han da gelmişken herkese açıklıyor. Esat’a evlilik teklif ettiğini açıklayan Gülben, çok yakında evlenmeyi planladıklarını da söylüyor.

Bunun üzerine evde bir panik havasının hakim olduğunu göreceğiz. Ama bu sefer tatlı bir panik havası hakim oluyor desek yeridir. Safiye, kız isteme olayı için evi hazırlamaya başlıyor. Hikmet ise kendisini biraz daha toparlamış ve ailesinin biraz daha başında duruyor gibi gözüküyor.

Bir yandan Gülben’in evlilik kararı, bir yandan Han’ın dönüşü derken dizi canlanıyor ama göreceğiz bakalım daha neler yaşanacak. Masumlar Apartmanı 41.Bölüm fragmanında gördüklerimiz dizi için pek alışık olmadığımız sahneler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin