Netflix'te Wanda Lopez'i Kim Öldürdü ile gerçekler ortaya çıkıyor!

Masum bir adamın bilerek ölüme gönderilmesinin ve ortada bir seri katil bırakılmasının hikayesi "Wanda Lopez'i Kim Öldürdü? (The Phantom)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, detayları...

Amerikan adaletinin uzun tarihindeki en karanlık bölümlerden biriyle tanışmaya hazır mısınız?

"WANDA LOPEZ'İ KİM ÖLDÜRDÜ?" NETFLIX'TE BAŞLADI!

Teksas Eyaleti'nin masum bir adamı bilerek ölüme göndermesinin ve ortada bir seri katil bırakmasının hikayesi olarak özetleyebileceğimiz gerçek suç belgeseli "Wanda Lopez'i Kim Öldürdü? (The Phantom)" Netflix'te yayınlandı.

30 Eylül 2021 Perşembe günü izleyiciyle buluşan yapımın süresi 1 saat 21 dakika.

"THE PHANTOM" KONUSU

Mark Bentley'in yapımcılığını üstlendiği The Phantom'un detaylarına bakacak olursak;

1983 yılında tutuklanıp idam cezasına çarptırılan Carlos DeLuna ısrarla masum olduğunu iddia etti. İşte Wanda Lopez'i Kim Öldürdü? isimli belgesel, Carlos DeLuna davasının ardındaki adaletsiz gerçeği mercek altına alıyor.

Carlos DeLuna davası, ABD mahkemelerinin suçsuz bir adamı idam ettiğinin -ilk kez- kesin olarak kanıtlanabileceği bir dava olarak nitelendirilmekte.

İzleyiciler Wanda Lopez'i Kim Öldürdü? ile yaklaşık otuz yıl önce bir Teksas petrol kasabasının tozlu, umutsuz sokaklarında ortaya çıkan bir cinayet, yolsuzluk ve yalan hikayesinin ardındaki şok edici gerçeğin ortaya çıkışına tanıklık ediyor.

21-09/30/the-phantom-posteri.jpg

Grain Media, Great Point Media, Hitchley, Oxford Film & Television, Greenwich Entertainment ve Rooks Nest Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Phantom'un yönetmen koltuğunda ise Patrick Forbes oturuyor.

"The Phantom" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin