Sadakatsiz Yeni Sezonda Neler Değişti?

Sadakatsiz yeni sezonda neler değişti gördük. Sonunda yeni sezon başladı ve 32.bölüm de yayınlandı. Peki yeni sezonda dizide neler değişmiş? Neler gördük?

Ertelendi falan derken, Sadakatsiz dizisi için beklenen haber geldi. 22 Eylül yerine 29 Eylül tarihinde yayınlanan dizi, böylece yeni sezonu da açmış oldu. Diziyi izleyenler elbette ki neler yaşandığını bilecektir. Fakat diziyi izlemeyenler ve şöyle genel olarak yeni sezonda neler olduğunu bilmek isteyenler için genel bir toparlama yapacağız. Sadakatsiz yeni sezonda neler değişti? Asya ile Derin’in durumları ne oldu? Gelin bakalım.

Sadakatsiz Yeni Sezonda Yaşanan Değişiklikler?

Dizinin yeni sezonu kazadan başladı. Geçen sezon Asya ile Derin arabayla uçurumdan uçmuştu. Asya’nın çıkarılmasıyla dizi başladı. Asya’nın kalbinin durduğunu gördük. Sağlık müdahalesinden sonra hayata dönen Asya, İstanbul’a taşınmış.

Oğluyla beraber 6 aydır İstanbul’da olan Asya’nın geri dönüşü ise her şeyin başlamasına neden oluyor. Asya, Melih ve Bahar’ın düğünü için yeniden Tekirdağ’a dönüyor. Bu sırada ise başlarına bir kaza geliyor.

Bir araç takla atıyor ve sürücünün kalbi duruyor. O sürücü diziye yeni dahil olan Berkay Ateş’ten başkası değil. Asya, yeni karakterin hayatını kurtarıyor ve böylece tanışmışta oluyorlar.

Sonrasında ise Derin’in çıldırmalarını gördük. Sona kadar Derin’in sakat kaldığı düşünülüyordu. Asya’nın düğüne geldiğini görünce çıldıran Derin’e üzülür müyüz derken gerçeği öğrendik. Aslında Derin’in de sakat kalmadığı ortaya çıktı.

Derin herkesi kandırıyor. Tekerlekli sandalyede yaşadığını zannettiğimiz Derin’in aslında yürüdüğü ve bunu kimseye söylemediğini de görmüş olduk. Yine Derin oyunlar peşinde diyebiliriz.

Şu an için Sadakatsiz yeni sezonda neler değişti sorusunun cevabını bir yere kadar vermiş olduk. Volkan ile Asya arasında nasıl gelişmeler yaşanacak ve bu kez Derin nerede olacak artık yeni sezon yeni bölümlerinde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin