Masumlar Apartmanı Anıl Kimdir? Han’a Neden Taktı?

Masumlar Apartmanı Anıl kimdir? Han ile Anıl arasında nasıl bir ilişkin var? Anıl karakteri Han'a ya da ailesine zarar verecek mi? İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
20 Nisan 2021 - 23:10
Gündem

Masumlar Apartmanı 30.bölümde bir karakter öne çıktı. Aslında 29.bölümde gördüğümüz bir karakterden söz ediyoruz. Bu karakter Anıl oldu. Masumlar Apartmanı Anıl kimdir soruları sorulmaya başlandı ve asıl merak edilen Han ile nasıl bir sıkıntısı olduğu.

Hiç zaman kaybetmeyelim ve Anıl karakteri kim ve neden Han’ı takıntı haline getirdiğine bakalım.

Masumlar Apartmanı Anıl Kimdir?

İlk olarak geçen bölümde karşımıza çıkan Anıl karakteri, Han’ın psikolojik destek aldığı kliniğin hastalarından biri. Doktor Yağmur’un hastalarından biri olan Anıl, Han’ı takıntı yaptı. Bunun nedeni Anıl’ın seansını beklerken Han’ı görmesi ve doktoru Han’dan kıskanıyor olması.

Han’ın, Yağmur hanıma aşık olduğu düşünen Anıl karakteri bu nedenle zaten Han’ı takibe alıyor. Tabii ki bunda önceki bölümde Han’ın karaktere saldırmasının da etkisi büyük.

Masumlar Apartmanı Anıl kim bunu öğrendiğimize göre karakteri kimin canlandıracağı kısmına geçelim.

21-04/20/masumlar-apartmani-anil-kimdir-4.jpg

Selim Can Yalçın Kimdir?

Anıl rolünü canlandıran isim Selim Can Yalçın. 1982 doğumlu olan ünlü oyuncu iyi bir oyunculuk eğitimine sahip. Daha önce birçok kez tiyatro oyunlarında yer alan ünlü oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatero Bölümü mezunu. Kariyerinde birçok tiyatro oyunu bulunan ünlü isim Masumlar Apartmanı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alıyor.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu da olan Selim Can Yalçın’ın kaç bölüm daha diziye devam edeceği ise bilinmiyor.

Ünlü oyuncunun canlandırdığı Anıl karakteri ile Han karakteri arasında yaşananlara bağlı olarak durumu göreceğiz. Kaç bölüm daha devam edeceğini göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin