Survivor 2021 İsmail Diskalifiye mi Olacak? İsmail Balaban Elendi mi?

Survivor 2021 İsmail diskalifiye mi olacak iddialarına neden olan fragman yayınlandı. Acun Ilıcalı İsmail Balaban konusunda ne dedi? Olayın aslı ne?

Oğulcan Özsezgi
20 Nisan 2021 - 15:30
Gündem

Survivor 2021 20 Nisan bölümü için yayınlanan fragman Survivor 2021 İsmail diskalifiye mi olacak sorularını beraberinde getirdi. Öyle ki yayınlanan fragmanda Acul Ilıcalı’nın sert ifadeleri dikkat çekiyor. Peki, başarılı yarışmacı neden böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Survivor 2021 İsmail elendi mi?

Merak edilen bu sorulara cevap vermeye çalışalım. Şu an gelen bilgiler sınırlı ama yine de bazı detayların belli olduğunu söyleyebiliriz.

Survivor 2021 İsmail Diskalifiye Olacak mı? Eleniyor mu?

Yayınlanan yeni bölümde çok büyük bir tartışma gözükmüyor. Sadece İsmail ile Batuhan arasında verilen ödülle alakalı bir tartışma yaşandığı görülüyor. İsmail’in kızarak sandalye yapmayı reddettiğini görüyoruz. Bunun dışında büyük bir tartışma yok ya da bir kavga görülmüyor.

Eleme konseyine geçildiği zaman ise Acun Ilıcalı’nın açıklamalarını görüyoruz. Önemli bir konuya girmem gerekiyor diyerek söze başlayan Acun Ilıcalı, Survivor 2021 İsmail ile ilgili konuyu açıklıyor. Fragmanda konunun detayları açıklanmıyor ama önemli bir ifade de dikkat çekiyor.

Fragmanda söylenen İsmail Balaban’ın limitleri ciddi derecede zorladığı. Survivor 2021 İsmail diskalifiye mi oluyor? Survivor 2021 İsmail elendi mi? Sorularının gündeme gelmesinin nedeni de zaten bu söylem. Olayın perde arkasının ne olduğu konusunda henüz bilgiler yok.

Bugün yayınlanan bölümde İsmail neden böyle bir konu ile gündeme geldi göreceğiz. Ayrıca iddialara göre herhangi bir eleme durumu söz konusu olmayacak.

İsmail de ödüllerden yararlanamama cezası alabilir. Daha önce birçok yarışmacı bu şekilde cezalar aldı. Dora, Batuhan, İlayda, Aleyna gibi yarışmacılar da benzeri cezaları almıştı. Şimdi aynı durumun geçerli olup olmayacağını göreceğiz. Olayın ne olduğunu biz de merak ediyoruz.

Güncelleme

İsmail'in oyun alanında yiyecek bir madde bulduğu açıklandı. Bu maddeyi yemek istediği sırada İsmail ekip tarafından uyarılmış. Ekip tarafından uyarılmasına rağmen yemeği yiyen İsmail, 3 oyunda yer almayacak ve 3 ödül oyunundan da yararlanamayacak. Ne kadar ödül kaldığı belli. İddialı bir ceza.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin