Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi Neden Zincirledi? İşte Nedeni

Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi neden zincirledi belli oldu. Aslında gerçek sanıldığı gibi değilmiş. Peki ikili arasında ne yaşandı? İşte son durum ve olanlar.

Oğulcan Özsezgi
20 Nisan 2021 - 23:37
Gündem

Masumlar Apartmanı’nın 30.bölümü nefes kesici geçti. Yeni bölümde merakla beklenen çok fazla detay ortaya çıktı. Son bölümde en çok merak ettiğimiz konu ise Han’ın kazan dairesine kimi zincirlediği olmuştu. Bu konuda da merak edilenler sonunda ortaya çıktı. Kazan dairesindeki isim Safiye’nin çocukluk aşkı Naci olduğunu öğrendik. Şimdi merak edilen soru ise Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi neden zincirledi sorusu oldu.

Bu konuda da detaylar net olarak açıklandı. Han’ı birkaç bölüm canavar olarak tanıdık ama aslında öyle olmadığını anladık.

Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi Neden Zincirledi! Son Durum ne?

Han’ın Naci’yi zincirlemesinin nedeni tedavi ettirmek. Naci, ölümcül bir hastalığa yakalanmıştı ve hatta bu nedenle diziden ayrılacak deniyordu. Fakat öğrendik ki Han, Naci’yi tedavi ettirmek için bir yol buldu. Amerika’da ki doktorların hastalığın tedavisi için bir umut olduğunu söylemesi üzerinde Han, hocayı ikna etmeye çalışıyor.

Fakat Naci hoca tedaviyi kabul etmiyor ve bunun bir çözüm olmadığını dile getiriyor. Han’da Naci hocayı ikna etmek için kazan dairesine kapatıyor ve burada da bir şekilde tedavisini kontrol ediyor.

21-04/20/masumlar-apartmani-han-naciyi-neden-zincirledi-2.jpg

 

Yani karakterin asıl amacı Naci hocanın bir şekilde iyileşmesi için her yolu denemek. Ama bu konuda ne kadar başarılı olacak ya da Han, Naci hocayı ikna etmeyi başarabilecek mi bunu tabii ki bilemiyoruz.

İkili arasındaki ipler de iyice gerilmiş gibi gözüküyor. Bundan sonraki bölümlerde daha neler yaşanacak merak ediyoruz. En azından Han’ın sanıldığı kadar zararlı biri olmadığını anlamış olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin