Mehmed: Fetihler Sultanı Yanoş kimdir? Soner Türker kimdir? Kaç yaşında?

TRT'nin salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı ilgiyle takip edilirken yapımın Yanoş'u Soner Türker oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin Yanoş'u kimdir? Soner Türker kimdir? Peki Mehmed: Fetihler Sultanı 4. bölümde neler yaşandı? Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölümde neler olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi konusu nedir? Mehmed Fetihler Sultanı Yanoş Kimdir Gerçek Adı Nedir? Soner Türker Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Volkan Usta
25 Mart 2024 - 14:14
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncu kadrosu ile de oldukça büyük beğeni topluyor. Özellikle dizinin son bölümlerinde "Yanoş" karakteriyle izleyici karşısına çıkan Soner Türken oyunculuğu ile büyük beğeni kazandı

Peki Mehmed: Fetihler Sultanı "Yanoş" kimdir? İşte detaylar!

Yanoş (Soner Türker): Macar İmparatorluğu'nun efsaneleşmiş lideri aynı zamanda soğukkanlı ve kan dökmekten asla çekinmeyen bir katil Hünyadi Yanoş!

Soner Türker kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Oyunculuğunu her geçen gün daha da geliştiren Soner Türker, "Avlu" dizisindeki performansıyla özellikle dikkatleri üzerine çekmiştir. Necdet karakteriyle hatırlanan Türker, "Savaşçı" dizisinde Simon rolüyle ve "Familya" dizisinde başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi sevilen dizilerde de yer alan Türker, kariyerinde önemli bir yere sahiptir. Yetenekleriyle adından sıkça söz ettiren Türker, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Yanoş karakteriyle seyircilerin karşısına çıkarak performansıyla büyük beğeni toplamaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin