Merakla beklenen “Sandık Kokusu”nun yayın tarihi afişiyle beraber açıklandı!

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği “Sandık Kokusu”nun afişi yayınlandı.Peki Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisi nerede yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisinin konusu ne? Sandık Kokusu dizisinde kimler rol alacak? Sandık Kokusu dizisi ne zaman yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisi uyarlama mı? Özge Özpirinçci kimdir? Metin Akdülger kimdir?

Volkan Usta
24 Kasım 2023 - 13:01
Kültür Sanat

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği “Sandık Kokusunun afişi yayınlandı. Özde Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın yer aldığı anne-kız temalı afişle dizinin yayın tarihi de açıklandı. Merakla beklenen dizi 6 Aralık Çarşamba başlıyor.

Başrol oyuncuları; Özge ÖzpirinçciDemet AkbağMetin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizinin farklı afişi beğeni toplarken, projeye olan merak ve ilgiyi de arttırdı. Sosyal medyada da paylaşılan afiş övgü dolu yorumlar aldı.

23-11/24/f_sob_mwkaa1dbl-1700820442.jpg

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusu” 3 çocuk annesi Karsu ve ailesinin başlarına gelen talihsiz bir olay sonrası yaşadıklarını etkileyici bir anlatımla ekrana taşırken; kimi zaman duygulanacak, bazen hüzünlenecek, çoğu zaman ise yeniden başlamanın umut verici sıcaklığını hissedeceksiniz.

Sandık Kokusu’ 6 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin