Mert Yazıcıoğlu, Love 101 dizisinin setinde olay çıkardığı iddialarına yanıt verdi!

Netflix'in yeni Türkiye dizisi Love 101'in setinde olay çıktığı haberlerine ünlü oyuncu cevap verdi.


05 Temmuz 2019 - 16:26
Magazin

Kadrosunda Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimleri bir araya getiren Netflix'in yeni, Türkiye yapımı dizisi Love 101'in setinde olay çıktığı iddiası gündeme gelmişti.

Bu iddiaya göre: Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu ile telefonda kavga etmiş, telefonu kapattıktan sonra da öfke patlaması ile bardak fırlatarak tüm seti şaşırtmıştı. Bu olayın ardından çekimlere ara verildiği de iddialar arasındaydı. 

Mert Yazıcıoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı. 

Bugün bir gazetede çıkan ve arkasından internet medyasında yayılan; kız arkadaşımla telefondaki tartışmayı sete taşıdığımı ve sinirle sette yere bardak fırlattığımı iddia eden haberler ile yorumlar tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulüdür. Tüm hukuki haklarımı saklı tutarak karavanda yaptığım telefon konuşmasından, kasıtlı biçimde tamamen gerçek dışı dedikodu üretenlere itibar edilmemesini, yapılan haberlerin düzeltilmesini, kişilik ve iş itibarımı zedeleyici yorumlardan kaçınılmasını rica ederim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin