Mevlana Dizisinin Kadrosu Netleşmeye Başladı

Mevlana dizisinin kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Başrolünde Timuçin Esen'in olacağı dizide başka hangi oyuncuları göreceğiz?


22 Haziran 2021 - 14:19
Gündem

Hekimoğlu dizisinin final yapmasının ardından usta oyuncular bir bir yeni projelere yönelmeye başladı. Dizinin genç oyuncularının da yeni dizilerde yer aldığını görmeye başladık. Bir bir yeni dizilerde yer almaya başlayan ünlü oyunculara dahil olacak isimlerden birisi de Timuçin Esen olacak. Daha önce de paylaştığımız gibi başarılı oyuncu Mevlana dizisinde yer alacak.

Zaten ünlü oyuncunun yapımda yer alacağını daha önce de paylaşmıştık. Fakat dizinin diğer oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Görünen o ki yapımda çok iddialı isimler de olacak. Dizide yer alacak oyuncular için gelen yeni iddialara ve son bilgilere bakalım.

Mevlana Dizisinde Hangi Oyuncular Olacak?

Kale Film tarafından hazırlanan yeni yapımda başrolde Timuçin Esen’i izleyeceğiz. Ünlü isme eşlik edecek olan diğer oyuncular arasında ise Ahmet Mümtaz Taylan, İlker Aksum, Yusuf Çim, Mert Turak, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Özlem Tokaslan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu gibi oyuncular yer alacak.

Başarılı isimleri bir araya getirecek olan dizinin bütçesinin de yüksek olacağı iddia ediliyor. Çekimler Konya’da yapılacak ve önemli bir ismin hayatı konu edinecek. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı bilgisi yok ama kadroya sürekli yeni isimler ekleniyor. Bu da demek oluyor ki yakın zamanda Mevlana dizisinin çekimleri de başlamış olur.

Zaten bir yaz dizisi olarak değil de bir sezon dizisi olarak yapımın gelmesi bekleniyor. Bu nedenle yayın tarihi için biraz daha zaman olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Timuçin Esen’in Hekimoğlu dizisi sonrasında nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyoruz. Sonuçta ünlü Hekimoğlu dizisinde çok başarılı bir performans sergilemişti ve dizideki karakter biraz ismiyle özdeşleşti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin