Misafir Final mi Yapıyor? Ne Zaman Bitecek?

Misafir dizisi için final kararı mı alındı? Dizi için son iddialar neler? Peki dizinin finali ne zaman olacak? İşte Misafir finali için bildiklerimiz.

Oğulcan Özsezgi
03 Aralık 2021 - 00:51
Gündem

Yeni sezon başladı ve daha birkaç ay geçti geçmedi ve final haberleriyle karşılaşır olduk. Çok sayıda dizi final kararı aldı. Hala final yapması beklenen ve durumu tam olarak netlik kazanmamış olan diziler de var. Bu konuda son iddia ise yakın zamanda başlayan Misafir dizisi için geldi. Misafir final mi yapıyor merak ediliyor.

Hazal Kaya’nın geri dönüş projesi olan dizinin oyuncu kadrosunda da iddialı isimler olsa da yapımın final yapacağı iddiaları giderek yayılmış durumda. Final için bilgilerimiz neler?

Misafir Final Mi Yapacak? Final Ne Zaman?

Son bilgilere göre dizinin yayın hayatı çok uzun olmayacak. Henüz iddia aşamasında olan bilgilere göre yapımın 5.bölümle beraber final yapması söz konusu olacak. Zaten 4.bölümün yayınlandığını düşünecek olursak, dizinin çok az bir zamanı kaldığı yorumunu çıkarabiliriz.

Şimdilik final iddiaları yoğunlaşmışken, bu konuda kesin bilgi için biraz daha beklemek lazım. En azından Misafir 5.bölüm fragmanı yayınlandığı zaman final durumu da kesinlik kazanmış olacaktır.

Tabii ki merak edilecek bir soru daha var. Neden Misafir final yapacak? Bu iddialar neden gündeme geldi? Cevap yine bilindik bir cevap. Sorun her zaman olduğu gibi reyting canavarı.

21-12/03/misafir-final-mi-yapiyor.jpg

Yeni sezon dizilerinin bir bir final yapmasının nedeni reytinglerin istenen seviyeye çıkmaması. Sadece 3.bölümde ya da 5.bölümde finaller yapılmasına çok alıştık. Reytingler düşükse kanallar diziler üzerinde çok ısrarcı olmuyor. Bunun yerine yeni projelere önem vererek tutmayan dizileri kaldırıyorlar.

Dizinin konusu ve oyunculukları ne kadar iyi olursa olsun final kaçınılmaz oluyor. Bu sezon Yalancı gibi iddialı dizilerin final yapması da tam olarak reytinglerin ne derece önemli hale geldiğinin göstergesi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin