Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Sevilen dizi Mucize Doktor'un yayın tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
10 Eylül 2020 - 11:17
Gündem

Başrolünde savant sendromlu otistik cerrah Ali Vefa karakteriyle Taner Ölmez'in yanı sıra; Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hayal Köseoğlu, Reha Özcan ve Hazal Türesan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Mucize Doktor'un yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusu nihayet yanıt buldu.

20-09/10/mucize-dokor.jpg

Fox ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Mucize Doktor dizisi, yayınlandığı günden beri özellikle sendromlu insanlar konusunda yarattığı farkındalık nedeniyle çok konuşuldu ve çok beğenildi. Haftanın neredeyse en yüksek reytingini alan dizi, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına toplamaya hazırlanıyor. 

Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

20-09/10/mucize.png

The Good Doctor uyarlaması olan dizinin yeni sezonunda kadroda bazı değişiklikler yaşandı. Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile dizinin Damla'sı Merve Dizdar diziden ayrılırken Seda Bakan ve Hakan Kurtaş diziye dahil oldular. Yenilenen kadrosu ile 17 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak olan dizinin tanıtımları heyecanı artırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin