Ramo ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Sevilen dizi Ramo'nun yeni bölümü ne zaman?

Merve Mutlu
10 Eylül 2020 - 11:01
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

20-09/10/ramo-dizisi.jpg

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil oldu.

Ramo ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

20-09/10/ramo.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda hikayesini İstanbul sokaklarına taşıdı. Heyecan yaratan dizinin yayın tarihi de belli oldu. Ramo 18 Eylül Cuma akşamı yeni sezonuna merhaba diyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin