Murat Akkoyunlu Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı!

Sevilen eğlence programına sürpriz bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
09 Eylül 2020 - 15:08
Gündem

Show tv ekranlarında yayınlanan ve başarılı bir eğlence programı olan Güldür Güldür Show, yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izleniyor. Sevilen programın kadrosuna yeni sezonunda sürpriz bir isim katılıyor.

20-09/09/guldur.png

Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal tarafından sunulan ve kadrosunda yer alan birbirinden başarılı oyuncularla büyük beğeni toplayan Güldür Güldür programında Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan gibi isimler başarıyla yer alıyor. 

Murat Akkoyunlu Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı!

20-09/09/mmurat-akkoyunlu.png

Özellikle komedi olmak üzere başarılı projelerin aranan isimleri arasında olan sevilen oyuncu Murat Akkoyuncu, sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'un kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin