Mucize Doktor ve Hekimoğlu dizilerinden Korona uyarıları!

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs Türk dizilerinin de gündeminde.


17 Mart 2020 - 10:43
Gündem

Geçtiğimiz aralık ayında Çin'de başlayan ve giderek tüm dünyaya yayılan Koronavirüs'e karşı Türkiye'de de geniş çaplı önlemler alınıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı son açıklamaya göre 47 vaka tespit edilmesinin üzerine önlemler daha da artırıldı. 

Sağlık Bakanlığı korona virüse karşı aldığı önlemler dahilinde yeni bir kampanya hazırladı. Kampanyada da ekranların medikal içerikli dizileri olan Mucize Doktor ve Hekimoğlu dizilerinin baş oyuncuları yer alıyor. Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez ile Hekimoğlu dizisinin Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıran Timuçin Esen'in yer aldığı kamu spotu, koronaya karşı alınması gereken önlemleri içeriyor. 

Radyo, televizyon, outdoor ve internet ortamında eşzamanlı olarak yayınlanması planlanan iki kamu spotu yayınlandı. Koronadan korunmak için alınması gereken 14 önlemin anlatıldığı spotları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin