Mucize Doktor'a Ezo karakteri geliyor! Ezo kimdir?

Sevilen diziye yeni bir isim katılıyor.

Merve Mutlu
24 Kasım 2020 - 12:19
Gündem

Başrolünde savant sendromlu otistik cerrah Ali Vefa karakteriyle Taner Ölmez'in yanı sıra; Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hayal Köseoğlu, Reha Özcan ve Hazal Türesan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Mucize Doktor'un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

20-11/24/ali-vefa.jpg

Fox ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Mucize Doktor dizisi, yayınlandığı günden beri özellikle sendromlu insanlar konusunda yarattığı farkındalık nedeniyle çok konuşuldu ve çok beğenildi. 

Mucize Doktor'a Ezo karakteri geliyor!

20-11/24/mucize-doktor.jpg

The Good Doctor uyarlaması olan dizinin yeni sezonunda da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan topluma uyum sağlamaya çalışan otistik savant sendromlu Vefa'nın yaşadıklarını bir yandan da heyecanlı tedavi ve ameliyat sahnelerini gündeme alan diziye yeni bir karakter geliyor. Dizinin 39. bölümüne Ezo  karakteri dahil olacak. Ali Vefa'nın komşusunu canlandıracak oyuncu için titiz bir cast çalışması yapılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin