Gülçin Ergül Yasak Elma dizisine konuk oldu!

Yasak Elma dizisine sürpriz bir konuk dahil oldu.

Merve Mutlu
24 Kasım 2020 - 12:10
Gündem

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 86. bölümü ile heyecanı yine yükseklerde tutan sevilen dizi Yasak Elma, kadrosunda sürpriz bir ismi konuk etti. Oyuncu kadrosunda sürpriz bir toplu ayrılık yaşanan dizi yeni hikayesi ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

20-11/24/yasak-elma.jpg

Fox ekranlarında çekilen ve 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, başrolde: Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ı buluşturduğu muhteşem oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesi ile büyük beğeni topluyor. Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın veda ettiği dizi Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın kadroya dahil olması ile heyecan uyandırmıştı.

Gülçin Ergül Yasak Elma dizisine konuk oldu!

20-11/24/gulcin.png

Erdal Özyağcılar'ın, Adanalı yöresel bir adam olan Hasan Ali karakterini canlandırdığı dizinin geçtiğimiz akşamki bölümünde diziye kaynaşma yemeği damgasını vurdu. Fasıl ekibi eşliğinde Adana'ya özgü yemeklerin olduğu sofraya davet edilen Şahika, Ender, Zehra ve Mert için gecenin sürprizi sevilen şarkıcı Gülçin Ergül'ün bu ziyafeti güzel sesi ile taçlandırması oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin