Yasak Elma Hasan Ali (Erdal Özyağcılar) kimdir? Yaşı, dizileri...

Sevilen dizi Yasak Elma'nın Hasan Ali karakterini kim canlandırıyor?

Merve Mutlu
24 Kasım 2020 - 12:05
Yeni Bölüm

Yasak Elma dizisinin son bölümünde diziye yeni isimler dahil oldu. Yeni karakterlerle hikayesi evrilen dizinin yeni karakterleri de merak uyandırıyor. Hasan Ali karakteri de büyük merak uyandırdı. Yasak Elma Hasan Ali kimdir?

Yasak Elma Hasan Ali kimdir?

20-11/24/hasan-ali-1606209006.png

Aslen Adanalı olan Hasan Ali bey oldukça yöresel bir adamdır. Argun Holding'in yeni ortağıdır. 70’li yaşlarda başarılı bir iş insanıdır.  Acımasız bir kişiliği olan Hasan Ali, para kazanmak için her yol mubahtır prensibi ile iş hayatında var olan biridir. Halit’in paralarına almayı amaçlayan Hasan Ali, kadınlara olan ilgisi ile dikkat çekiyor.

Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterini Erdal Özyağcılar canlandırıyor. 

Erdal Özyağcılar kimdir?

20-11/24/erdal.png

4 Ağustos 1948'de Bursa'da doğan, Bursa Erkek Lisesi’nden sonra girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci sınıfından ayrılıp İstanbul Belediye Konservatuarı’na giren oyuncu, Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir. Çok sayıda televizyon ve sinema projesinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin