Kırmızı Oda dizisinde Selvi’nin gençliğini Doğa Naz Şahin canlandırıyor!

Yürekleri acıtan hikayesiyle diziye konuk olan Selvi'nin gençliğini kim canlandırıyor?

Merve Mutlu
23 Kasım 2020 - 21:27
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerini konu alan kitabından uyarlanarak hazırlaanan tv8 dizisi Kırmızı Oda'nın yeni konuğu olan Selvi'nin hikayesi yürekleri dağladı. Bir çocuk gelin olan, babası tarafından bir mal gibi satıldıktan sonra 15 yaşındayken 50 yaşında bir adamın eşi olmak zorunda bırakılan Selvi, Türkiye'nin kanayan yaralarından birini gözler önüne serdi. 

20-11/23/sel.png

Evli olduğu 35 yıl boyunca evlendirildiği Rıza adlı kişinin psikolojik ve fiziksel şiddetine sıkça maruz kalan, evden dışarı çıkabilmek şöyle dursun evin perdelerini bile açması yasaklanan Selvi karakterinin, oğlunun yeni doğacak çocuğunu göstermeme resti üzerine psikolojik destek alarak evden çıkmak için çalışmalara başlamasının hikayesi, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Başarılı oyuncu Sema Keçik tarafından canlandırılan Selvi karakterinin gençliğini kimin canlandırdığı ise merak konusu oldu. 

Kırmızı Oda dizisinde Selvi’nin gençliğini Doğa Naz Şahin canlandırıyor!

20-11/23/selvi.png

Çocukluğunu yaşayamayan, 15'inde birinin eşi olması için babası tarafından satılan Selvi'nin gençliğini canlandıran Doğa Naz Şahin hem güzelliği hem de performansı ile göz doldurdu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin