Nancy Drew 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Sırlarla ve doğaüstü olaylarla dolu bir kasaba... The CW kanalının gizem türündeki dizisi Nancy Drew'in yeni bölümünde neler olacak? Nancy Drew 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Aynı isimdeki roman serisinden uyarlanan gizem türündeki "Nancy Drew" dizisi geçtiğimiz hafta "The Haunted Ring" isimli sezonun dördüncü bölümüyle The CW ekranlarına geldi.

NANCY DREW 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; cenaze töreni yaklaşırken, Tiffany Hudson'ın görünüşte kafası karışmış ruhu Horseshoe Körfezi'ne musallat olur. Nancy, Bess'i evinde kalmaya davet ederek sakladığı şeyleri ortaya çıkarmaya çalışır. Nick, Tiffany hakkında öğrendikleriyle mücadele etmeye devam eder. Ace ise geçmişinden önemli birine rastlar ve ona yardım eder.

NANCY DREW 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! EN DÜŞÜK REYTİNG GELDİ!

Dizi; Larry Teng'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.69 milyon izleyici rakamlarını elde ederek şimdiye kadarki en düşük reytingli bölümünü geride bıraktı.

NANCY DREW 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Melinda Hsu Taylor & Katherine DiSavino'nun senaryosunu kaleme alıp; Claudia Yarmy'nin (Lucifer, Manifest) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "The Case of the Wayward Spirit" 06 Kasım 2019 Çarşamba akşamı The CW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

NANCY DREW 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Nancy (Kennedy McMann), George'un (Leah Lewis) Tiffany'nin ruhu tarafından ele geçirildiğini fark edince arkadaşını çok geç olmadan kurtarmak için hızlıca harekete geçmelidir.

Bu arada, gizemli bir yabancı Owen (Miles Gaston Villanueva) The Claw'a adım atar ve ekipten aynı gün şehir kulübünde gerçekleşen bir hayırseverlik etkinliği için catering hizmetlerini üstlenmelerini talep eder.

NANCY DREW YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"Nancy Drew" (The CW) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin