NBC gerilim dizisi Getaway için düğmeye bastı!

NBC kanalı yeni dizi projesi Getaway'i duyurdu! Getaway nasıl bir dizi? Konusu ne?

Amerikan ulusal televizyon kanallarından NBC, 2021-22 yayın sezonu için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Dünya genelini sarsan Covid-19 salgınının 2020-21 dizi projeleri geliştirme sezonunu kaosa sürüklemesinin ardından şu sıralar hareketlenen sektörde NBC kanalı da çalışmalarını hızlandırdı.

NBC'DEN YENİ DİZİ PROJESİ: GETAWAY

Kanalın geliştirdiği yeni dizi projeleri arasında yer alan "Getaway"in arkasında The Blacklist yürütücü yapımcıları John Davis ve John Fox bulunuyor.

"GETAWAY" KONUSU

Peki, Getaway nasıl bir dizi? Konusu ne?

Getaway'in hikayesi; bir grup tehlikeli suçlunun izole bir lüks tatil beldesini kuşatmasının ardından burada gerçekleşen düğünün hızlı bir şekilde kaosa dönüşmesini merkezine alıyor.

Korkusuz bir eski kadın ordu görevlisinin liderliğindeki küçük misafir grup bu kaosta hayatta kalma pahasına her şeyi yapacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Geçtiğimiz sezon NBC tarafından sipariş edilen Echo isimli dizi projesinin senaryosunu kaleme alan J.J. Bailey ile Moira Kirland (Madam Secretary, Hawaii Five-0), John David ve John Fox projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Universal Television yapımcılığında hazırlanan Getaway'in senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Yakın bir zamanda oyuncu kadrosu için seçimlere başlanacak.

Projenin resmi dizi onayı alıp yeni sezon yayın takvimine girip giremeyeceği ise ilerleyen aylarda belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin