Netflix animasyonu Hilda ve Dağ Kralı'nı tanıyalım!

Hilda animasyon dizisinin devamı niteliğindeki animasyon filmi "Hilda ve Dağ Kralı (Hilda and the Mountain King)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, kadrosu...

Netflix, yılın son günlerinde izleyicilerine yeni bir animasyon filmi daha sunuyor!

HİLDA VE DAĞ KRALI YAYINDA!

Hilda animasyon dizisinin ikinci sezon finalinin devamı niteliğindeki animasyon filmi "Hilda ve Dağ Kralı (Hilda and the Mountain King)" Netflix'te yayınlandı.

Luke Pearson'ın aynı isimdeki roman serisinden uyarlanan ve Andy Coyle tarafından yönetilen film, çizgi roman serisinin altıncı baskısına dayanarak hazırlandı.

"HİLDA VE DAĞ KRALI" KONUSU

Hilda ve Dağ Kralı'nda; bir trol bedeninde uyanan Hilda eve dönmek, yeniden insan olmak ve Trolberg şehrini kurtarmak için kurnazlığını ve cesaretini kullanmak durumunda kalıyor.

21-12/30/hilda-and-the-mountain-king-poster.jpg

Bella Ramsey (Hilda), Oliver Nelson (David), Ameerah Falzon-Ojo (Frida) ve Daisy Haggard (Johanna) gibi isimlerin seslendirme kadrosunda bulunduğu yapımın kadrosunda ayrıca Rasmus Hardiker (Alfur Aldric), John Hopkins (Erik Ahlberg), Rachel August ve Dino Kelly gibi isimler yer alıyor.

Silvergate Media, Mercury Filmworks & Giant Ant iş birliğiyle hazırlanan Hilda and the Mountain King'in yapımına 2019'un sonlarında başlandı.

21-12/30/hilda-and-the-mountain-king-izle.jpeg

Ryan Carlson, müzik kategorisinde 49. Annie Ödülleri adaylığı kazandırdığı filmin müziklerini besteliyor.

"Hilda and the Mountain King" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin